Mondzorgpraktijk De Laar Arnhem

Betalen

Uw rekening wordt verzorgd door betalingsbureau Infomedics (voorheen FenCS). In bijna alle gevallen zal dit bedrijf de rekening declareren bij uw verzekering als u gekozen heeft voor een aanvullende verzekering voor tandheelkundige verzorging.

Voor het deel van de rekening dat slechts gedeeltelijk of niet vergoed wordt, krijgt u een rekening thuisgestuurd van Infomedics. Deze rekening zit in een envelop met daarop de tekst “Uw Nota”. Het kan ook zijn dat u in het geval van gedeeltelijke vergoeding van uw verzekering een aparte nota krijgt. 

 

Indien gewenst kan de rekening ook contant aan de balie betaald worden.
 
 
We hebben nog géén pinautomaat, er wordt aan gewerkt

Wanneer u vragen heeft over de nota heeft, kunt u contact opnemen met infomedics, patientenservicelijn via het nummer 0900 777 7771 (10 cent per minuut) en u kunt een kopie nota opvragen via nummer 0900 - 5050 303 (50 cent per gesprek); u kunt ook via de website  http://www.uwnota.nl/ een en ander regelen.
 
Tijdens de weekenddienst en als we waarnemen voor spoedgevallen dan dient er wel contant te worden afgerekend. U krijgt dan een nota mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.
 
 
Wij hanteren de   betalingsvoorwaarden van Infomedics.
 

 

© Mondzorgpraktijk De Laar. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 16-11-2015 .